Tajunnan räjäyttävä avocadopasta (by Alexander & Hanna Gullichsen)

Moikkelis!

Olen saanut muutaman pyynnön julkistaa viime viikon ruokailuissa vilahtaneen Avocadopastan reseptin, ja tadaa tässä se tulee :)  Resepti löytyy Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjasta Safkaa, parempaa arkiruokaa.



Neljälle

1 valkosipulinkynsi
1/2 chiliä (poista siemenet)
1 limetti
2 kypsää avocadoa
suolaa
mustapippuria
n. 05 dl oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
kourallinen lehtipersiljaa
30 g (1 dl) raastettua pecorinoa
30 g (1dl) raastettua parmesania
400-500 g spagetti (me käytimme täysjyväversiota)

Voit tehdä kastikkeen suoraan tarjoilukulhoon, jossa kannat pastan pöytään. Pilko valkosipuli ja chili, laita ne kulhoon. Halkaise avocadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avocado kuoressaan ja kaiverra sisus ruokalusikan avulla kulhoon.



Hienonna yrtit ja raasta juustot. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste.

Pistä homma sekaisin lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.

Keitä spagetti al dente hyvin suolatussa vedessä, ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.

Lorauta osa keitinvedestä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen kimppuun. Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria. Tarjoile heti.

Yhdyn makuelämykseen
Resepti löytyy siis tästä kirjasta

Suosittelen kaikille erittäin lämpimästi, jos se ei vielä tullut siis selväksi ;)

Nautinnollisia ruokailuhetkiä toivotellen,
Nana

6 thoughts on “Tajunnan räjäyttävä avocadopasta (by Alexander & Hanna Gullichsen)

  1. anita

    Olin kuullut tästä pastasta Hesaria myöten ja nyt kun kirjoitit, niin en usko mitä tein? Kipitin tänään tää sun blogipostaus auki pitkin K-Kaupan käytäviä ja kokosin pasta-ainekset koriin.Pakko kyllä sanoa, että mielettömän hyvää tuli ja kuinka helposti! Söin kaksi isoa lautasellista ja vielä jäi ainekset toiseen lounaaseen ;)

    Reply
    1. Nana

      Hahaha repesin kun kuvittelin sut kaupassa =D Juu ihan namia on, pitää taas tehdä joku viikonloppu herkkuateriana :)

      Reply
  2. Anonymous

    Kotkan Prisman juustotiskilläkin jo tiedettiin, mitä varten ostan pecorinoa… Sitä on kuulemma kysytty kovasti tällä viikolla avocadopastaan :-)

    Reply
    1. Nana

      Hah, tästä reseptistä puhutaan kyllä kaikkialla =D Mutta eikös ollutkin hyvää, nam! Pitää tehdä pian uudestaan :)

      Reply
  3. EtsiResepti

    Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi? Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet ilmaiseksi mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeenKonsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!Ystävällisin terveisin,Etsireseptihttp://www.etsiresepti.fi/

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>